tiistai 11. joulukuuta 2012

kokonaisvaltaisesti. nauti.


EMANCIPATOR - ELEPHANT SURVIVAL


kujalla 575
hullu viikko 085hullu viikko 001
hullu viikko 100kujalla 570haamu 033hullu viikko 048haamu 015
kujalla 605haamu 098kujalla 566hullu viikko 047hullu viikko 113
haamu 022
hullu viikko 056
haamu 087
kujalla 584
kujalla 638hullu viikko 109hullu viikko 074
hullu viikko 079
kujalla 636
kujalla 654

Holahola tähän väliin voisin vaikka todeta että se ois sitten talvi. Päättelin tämän esimerkiksi siitä, että illanistujaisissa saunottiin ja siitä, että suklaa(voi)kakku on leivottu. Kolmet päällekkäin ängetyt sukkahousut ja lähestyvä JOULUloma kertovat jotain, plus tuolla ulkona on sikana jotain outoo valkosta juttuu. Ott soi ja Tuntematon sotilas jäi tuntemattomaksi vaikka kokeen aiheesta suoritinkin, jännitystä elämään... Okei oikeestihan mulla ei taas mitään asiaa ollut paitsi että ootte kivoi.
Hello. Now it's time to state that winter is officially here. I realized that last week: baking, having a sauna at parties and wearing three tights at the same time are so this season. And there's some white stuff out there andandand there's only couple weeks to CHRISTMAS vacation. At this moment I'm listening Ott and I should be studying or sleeping (or both at the same time), who's bad? xdxd For real I didn't have anything real to tell you but I'd like to say that I like you.

miyts 032
SHIRT 2ND HAND

XOXO VILMA


P.S. TSEKATKAA MUN SYNTTÄRILAHJA! SE JODLAA JA PYÖRITTÄÄ KAULAANSA JAJAJA VIHELTÄÄ. JA NIMI OLI ARCCCI ARKIMEDEEN JA ARVOSTETUN MUKAAN.
P.S. LOOK AT MY BIRTHDAY PRESENT! IT CAN YODEL, DANCE AND WHISTLE AND ITS NAME IS ARCCCI.

miyts 064

11 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Awesome Pictures!
Really like your Blog!

Janina kirjoitti...

toi öö... 18. kuva. mitä oot tehny sille:o miks se on ton näköne:o siis iha sikahieno !

ssvante kirjoitti...

Emancipa-pa-paattori toimii-i-i-i

vilmamliv kirjoitti...

Johanna: thank you so much, glad to hear! :):)
Janina: huih kauhistuin eka että toi oli sellanen "mikä ihme toi kuva on?!?! >:O" mut sit luin kommentin loppuun ja hurraa xdxd kiitos ihan tosipaljon, en oo kun vähän värejä ja valotusta muokkaillut jälkeenpäin mut tossa tilanteessa sattui muutenkin räiskymään salamavalot niin syntyi tollasta settiä puolivahingossa heh, en mä oikeesti niin pro oo... :::D
ssvante: mmmmmmmmmmmmmmmmmmm niin hyvää-ä-ä-ä, bongasin sen vasta viikko sitten et oon vielä aika junnu sen kuuntelijana mutta toimii silti aivan liikaa!

sara l kirjoitti...

oihh, ihanaa! upeita kuvia

vilmamliv kirjoitti...

oihoih kiitos hurjasti! ::):)

Sanna kirjoitti...

millä oot tehny ton sun bannerin? se on ihan ylihiano ;)

vilmamliv kirjoitti...

tuhertelin sen piirrustuspöydän avulla, kiitos kovasti kehuista ::) tarkalleen ottaen homma meni niin että valikoin kivoimman värisiä kuvia ja rajasin piirrustuspöytää käyttäen niistä yksitellen kirjaimen muotoisia ja sitten yhdistin ne toisiinsa yhdeksi tekstiksi. hommaan meni muutama päivä, mutta kun piirrusteluun tottuu ja on selkeä kuva mitä haluaa tehdä niin saattaisi onnistua vauhdikkaamminkin :D

Sanna kirjoitti...

aaa okei, en oo tajunnukkaa mitä kaikkee piirrustuspöydällä voi tehä. Oon muutenki harkinnu sellasen hankkimista pitkään, joten kysyisin viä, et onks jotain vinkkejä millanen ois hyvä? :)

vilmamliv kirjoitti...

joo se on yllättävän monipuolinen peli :D hmhm no mulla on itsellä Wacomin Bamboo -niminen pöytä jonka bongasin hulluilta päiviltä joku vuosi sitten ja se on toiminut hyvin eikä maksanut kuin jonkun 50 e että sitä suosittelen kyl lämpimästi mut en oo kyl kokeillut muita pöytiä niin paha sanoo mikä ois paras ::D

Sanna kirjoitti...

oooooooooookra, kiitosta taas:D