keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

there's just nothing like it.


PASSION PIT - TAKE A WALK
DSC07019DSC07375DSC07357DSC07034
DSC07171
DSC07029
DSC08936DSC07015DSC07475DSC08088DSC06962DSC08068DSC07467DSC08957DSC07708DSC08141
DSC07258
DSC07827DSC07916DSC09074
DSC07008DSC06829

Terveisiä täältä aikaeron tuskista, takana uskomaton reissu! Mehukkaan Manhattanin valloittaminen ei kyllä aivan onnistunut kymmenen päivässä, mutta jonkinlaista yleiskuvaa New Yorkin sykkeestä taisi pääkoppaan painua. Seikkailut keskittyivät tällä kertaa valtavan Central Parkin, ylivilkkaan ja vilkkuvan Time Squaren sekä shoppailijan luottoystävän Sohon ympäristöön. Mieltä vielä kutkuttamaan jäivät erityisesti vain pikkuruiselle vilkaisulle jääneet alueet, kuten boheemi ja raikas pikkuputiikkiparatiisi Greenwich Village sekä ghetto-meiningistään tunnetun Harlemin kadut. Kuvia ja parhaita paloja löytyy vielä roppakaupalla, toivottavasti tuutte samaan edes pienen palan mun fiiliksiä kuluneelta viikolta.
Greetings from the castle of jet lag, last week was one amazing adventure! It isn't possible to get known with the miscellaneous Manhattan in ten days, but at least I've got some little conception on that crazy place. This time our adventures home in on the giant green Central Park, bustling Time Square and shopaholics daydream, Soho. There's so many great dicticts which we saw only a little, and now I'm dreaming about urban and fresh Greenwich Village and that mysterious ghetto named Harlem. And there's so much more stuff I've to share with you... Hope you'll like them too.


DSC07218
HOODER NIKE TOP AND SHORTS URBAN OUTFITTERS

WITH LOVE, VILMA16 kommenttia:

iiro kirjoitti...

vau mitä kuvia! JA MIKÄ TOI SAIPPUAKUPLA ON MÄKIN HALUUN!!

Anonyymi kirjoitti...

AAAH VILMA. sun kuvat on aina upeita, mutta nyt oot kyllä ihan ylittänyt itses. jokaisessa on joku juju ja nää toimii upeesti. suuren maailman fiilikset pystyy aistimaan aivan kun olis itse ollut tuolla jeejejeje. oot huikee ja ikävöin sua!

T. sinun mätänevä mattisi

Valtteri kirjoitti...

aivan uskomattoman hienoja kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Niin hienoja kuvia! ooh! varmasti aiiivan huikee reissu ollu! Ja toi kahdeksas kuva on aivan mahtava!

Elina kirjoitti...

WOOOU ihan uskomattomia kuvia siis ihan oikeesti ! En oo nähny oikeesti varmaan missään blogissa samanvertasia, niin upeita että huhhuh! Pakko kysyä että mikä kamera sulla on ja mitä objektiiveja, toivottavasti sitä ei lue täällä jossain ihan näkösällä koska sit oon ihan sokea ja mäntti :-----DD

jonna kirjoitti...

VAU! upeita kuvia!!!

emma kirjoitti...

Oioioi, kauhia ikävä näistä kuvista tulee<3 Mäki rakastuin Greenwich Villageen, oltiin onnekkaita, kun päästiin asuun sinne viä meijän loppulomasta, siinä oli sitä jotain. Kuvat kuvaa tota fiilistä niiiiin hyvin.

vilmamliv kirjoitti...

iiro: kiitos superpaljon! ja arvaat varmaan kui kikseissä olin ku näin ton jutun ensimmäistä kertaa siellä livenä, ne kuplat oli oikeesti ihmistä isompia ja leiju vaan ilmassa ah ♥
mätänevä matti: huihaihoi hullua kuulla tollaista kiitosta vain ja ihan loistavaa et sait tästä jotai fiiliksii, se olikin mun tavoitteena :P minäkin sinua, oot paras parsa! ♥
Valtteri, anonyymi ja jonna: kiitos ihan hirviän paljon, oon erittäin imarreltu! ja reissu oli kyllä kieltämättä aivan hullun hieno :))
Elina: huhhuh mitä settiä, thänk jyy veri meni! ja hyvä että kuvat kolahti, tykästyin niihin itsekin aikalailla :3 ja mulla kameran runko ja se perusobjektiivi tietysti on SONY ALFA 550, mutta valtaosa näistä kuvista on otettu sellasella pitkällä putkella nimeltä SIGMA DG 70-300mm 1:4-5.6. plus tuolta matkalta tarttui mukaan sellanen jännä objektiivi joka lisätään sen perusputken päähän ja sillä voi ottaa niin laajakuvaa kuin myös makrokuvia ja yksilön kyljessä lukee jotai tällaista: High Definition DSLR Pro MC AF Digital Wide Converter w/Macro 0.48x 58mm JAPAN OPTICS. et siis ollut ihan sokea mäntti xd
emma: hihi kiitoskiitos ♥ ja me käytiin siellä vaan syömässä mut kokemus oli ihan uskomaton (siitä lisää seuraavassa postauksessa ;)), meininki oli ihanan rento ja niitä vintageputiikkeja aiettä... kiitos viä kertaalleen :)

lotta kirjoitti...

blörk oksennan sateenkaaren moro

Sara kirjoitti...

ei hitto

Sara kirjoitti...

kui siistii

Janina kirjoitti...

itken ja kuolaan samaan aikaan äääää tahtoo kans!!!!!:( mut upeeta vilmuli jälleen kerran!

vilmamliv kirjoitti...

Sara: veit jalat suustani, oon niin rakastunu toho kaupunkii :):):)
Janina: niiin seksikästä ja suosittelen kyl aivan ehdottomasti! ja kiitoskiitoskiiiiiiiitoooooooooooos :::)

vilmamliv kirjoitti...

ja lotta sateenkaaret on kivoi etenkin yksisarvisen muotoiset

E kirjoitti...

katoin nyt kaikki nää nykin kuvat mitä oot postannu, ja siis, en voi sanoin kuvailla miten ihana fiilis noista tulee. oikeesti. kiitos.

vilmamliv kirjoitti...

elsa. oot. aivan. ihana. kiitos. kiitos. kiitos.