lauantai 16. kesäkuuta 2012

would you like to hang out with me tonight ?


JUNO - PELOTTELUU

teltassa 097
teltassa 274
teltassa 132
sol 051
teltassa 326
teltassa 086
teltassa 280teltassa 396 teltassa 103
teltassa 254
teltassa 029
teltassa 343
teltassa 169sol 002
teltassa 048
teltassa 275
 teltassa 256
sol 017
teltassa 010

teltassa 211
teltassa 286
teltassa 370
teltassa 179

No tuota mistähän sitä aloittaisi... Kuluneet pari viikkoa ovat näyttäneet niin hyvältä että taitaapi tulla parhain kesä. Tämän viikon kohokohta taisi olla hurja telttayö veden ja valtatien välimaastossa, poliittiset keskustut ja perinteinen tyhmäily kuuluivat molemmat täysillä asiaan. Muut päivät ovat kuluneet Vohvelikahvilassa siellä tiskin toisella puolen, kun taas illat ovat vilisseet uimarannoilla, puistoissa ja kaupungin kaduilla vaihtelevassa mutta aikas ihastuttavassa seurassa. Mutta nyt kohti uusia seikkailuja, pusuja teille. 
Well, there's so much stuff happened that I don't know how could I put it bluntly... These past two weeks has been so great that seems like this summer is going to be the greatest one in my life. The brightest highlight of this week might be Wednesday's crazy camping-adventrure somewhere between the lake and the arterial road. Political conversations and messing around took both a big part of the night, me likey. Rest of the days I've been working at one coffee house named Vohvelikahvila and the nights I've hanged all around the city with varied but always lovely companies. But now I've to keep on moving, lots of hugs and kisses for you guys.

IMG_4999
© VILMA K

VILMA

P.S. Varmaan teitä on jo parisataa... Kiinnostaisko siis taas jonkinlainen arvonta? Jos erityisen visioita löytyy niin heitelkää ihmeessä!
P.S. Wtf there's already over two hundred followers now... Would you like to have some ballot for that? If you've got some ideas please tell me!

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

tee taas kangaskassiarvontaa! tai jotai muuta siistii, ja ääär oon himo kateelline, ku en ite pääse tampereelle vielä, paitsi keskiviikkona jo! mut silti just ku oli aurinkoiset päivät nii oon ollu tääl: (((

Sara kirjoitti...

nii ja kenen toi lonkkari on?

jonna kirjoitti...

vau mitä kuvia!:)

vilmamliv kirjoitti...

Sara: juuu mietin kans samaa, en keksi mitää muutakaa parempaa ainakaa näillä näkymin :D: nomut kohta pääset tänne ja perjantaina juhannus ja jeeeee ja lonkkari on kai atron tai adenin en oo iha varma ku nii monilla on jo nykyää sellasii
jonna: hihhei kiitoksia vain! :))

lizy kirjoitti...

hirveen kivoja kuvia:--)!