maanantai 21. toukokuuta 2012

can never be just nothing if it ever come from something ?


MR. DERO & KLUMZY TUNG - HEADSCREWS


studio 769 2012-20-05 21-58-
 studio 583
studio 472

studio 631 2012-21-05 00-08-
studio 7222012-05-062
studio 564 2012-20-05 21-52-

studio 575
studio 779
 
2012-05-063
studio 500
studio 591
studio 696
studio 650
studio 661

Studion tuotoksia à la Jussi & Vilma! Neljän tunnin epämääräinen heepoilu tuotti omasta mielestä ihan mukavia tuloksia, vaikka tekniset ongelmat noiden jättimäisten sateenvarjosalamoiden kanssa hämmensivätkin hieman. Tehtävänantona taisi olla kokoelma kliseisiä ja virheettömiä otoksia, mutta ajan myötä suunta kääntyi randomaalisista emoilukuvista vesiväreillä sottaamiseen. Jotenkin mua vaan inhottaa sellaiset särmättömät ja epäaidot pepsodentpelleilyt, too mainsteam tällaiselle puskahipille.
The results of Friday's studio photoshoots à la Jussi & Vilma! After bumbling around for four hours we had gotten some pretty fine pics although there were strange problems with those big lightning machines. The assignment was something like a clichedly perfect photo, but by the time we got a couple of better visions... Say hi to wannabe emos and indians. Somehow those creepy and flawless pictures with pepsodent poses makes me ick. Maybe they're just too mainstream for a grunt like me.

   I    L    M    A

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

EI VITSIT nää on ihan törkeenhienoja!!! kommentoin näköjään melkein sun jokaiseen postaukseen, että sano sitten kun alkaa ärsyttää. mutta nyt aikuisten oikeesti ei vitsit mitä kuvia! olette hyvännäköisiä sutut naamalla.

heheee arvaat varmaan jo kuka..

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva jos laittaisit vähemmän postauksia meneen yhelle sivulle niin että kone suostuis lataan ne kuvat kun noita pelkkiä tekstejä on vähän tylsä lukee...:)

Anonyymi kirjoitti...

oot niin nätti semmosella jännällä tavalla!

Vivika kirjoitti...

eka kuva ja toi eka noist jois on tollee kaks kuvaa päällekkäi on ihan huippuja!! :)

http://hheywow.blogspot.com/

vilmamliv kirjoitti...

mätämatti a.k.a. anonyymi 1: tää on just parasta että kommentoit, huomio piristää aina vaikka se olisi millaista tahansa xd kiitos joo tiedän että oon qma ♥
anonyymi 2: juu ymmärrän yskän ja vaihdoin nyt silleen et yhellä sivulla näkyy kaksi postauksta, toivottavasti auttoi... :)
anonyymi 3: ehkä ihanin kommentti pitkään aikaan, oon imarreltu :3
Vivika: hiii thäänks! :):)

pauski kirjoitti...

ihan törky hienoja kuvia !! :)

Ansma kirjoitti...

sun blogis on ihan älyttömän ihana ! tykkääääntykkääntykkään bannerista !

Emmi kirjoitti...

Miten ihmeessä voi muokata kuvan tolleen et on kaks kuvaa päällekäin? ;o mitä muokkausohjelmaa käytät?

vilmamliv kirjoitti...

hihhei kiitosta vaan paljon pauski ja Ansma! :):)
Emmi: teen ton Picasalla silleen että valitsen kuvat jotka haluun laittaa päällekkäin ja sitten klikkaan sieltä ylhäältä palkista "luo" ja sieltä sitten "luo kuvakollaasi" tai jotain sellasta :D sitten valitsen sen kuvakollaasin muodoks sen alimmaisen vaihtoehdon eli päällekkäin ja sitten vaan "luo kollaasi" ja homma on sillä selvä :D toivottavasti tää selitys on ees jotenki ymmärrettävä xd