perjantai 27. huhtikuuta 2012

don't worry about what we can't control.


DARIUS - MALIBLUE

sorsapuistossa 202

 tanssijuttuu 205
matillla' 034
sorsapuistossa 116
matillla' 032tanssijuttuu 188-001

sorsapuistossa 194
matillla' 041tanssijuttuu 236-001

sorsapuistossa 129


matillla' 062
tanssijuttuu 391-001matillla' 112sorsapuistossa 039

 Randomaalista kuvasaldoa lauantailta, kun haastattelin tanssija/tanssinopettaja Jenni Heikkistä sekä sunnuntain piknikiltä lokkien keskeltä. Julkaisukelpoiset otokset ovat jääneet tällä viikolla vähemmälle, sillä koko viikko on ollut lähinnä rentoilua: yhtenä päivänä istuskeltiin porukalla tuntitolkulla keskustorin kulmilla auringosta nautiskellen ja eilen lahnailtiin Reetan kanssa sitäkin pidempään teen ja suklaan ääressä kotkottaen. Illalla kamuleiden keikalle, hyvää iltaa arvon rouvat ja herrat.
Sneakpeaks from Saturday, when I interviewed dancer Jenni Heikkinen to the local magazine, and Sunday, the picnic day. This week I've took only few publishable pictures. On freetime I've just hanged at home, sitted in the sun or in drank tea and listened gossips. Tonight I'm going to see some friends' gig, have a nice weekend ladies and gentlemen.
 
 matillla' 100

XOXO VILMA


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jee laitoit ton bulldoggien naama bannerin ! ♥ oot ihana.

Valtteri kirjoitti...

oi mahatva tuo banneri!

Anonyymi kirjoitti...

moi vilma oot huikee ja muikee ja sun kanssas on megajees nauraa tyhmille asioille. tykkään bannerista, se ei ole niin pelottava kun aijemmin! hihi toi jussi on aika komee.

T. MÄTÄ

vilmamliv kirjoitti...

ihan mahtavaa että tykkäätte tosta bannerista! :):) aluksi en ite tykännyt siitä kun se tuntui vähä tylsältä mut nyt oon kyllä kiintynyt siihen kans :D
ja MÄTÄ samoin oot muikeehuikee ja piristät mua mukavasti vaikka vähä ilkeetä on huijjata välillä mut hassua kyllä myös

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva blogi! (--: Käy stekkaamassa mun blogi ja liity lukijaks jos tykkäsit! Kommentitkin on enemmän kuin tervetulleita!

www.mydreamwordll.blogspot.com
www.mydreamwordll.blogspot.com
www.mydreamwordll.blogspot.com