sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

don't worry about the destination.


Pretty Lights - Finally Moving


pyöräpyörä 056
pyöräpyörä 064
eräjorma 036
pyöräpyörä 124
pyöräpyörä 079pyöräpyörä 088eräjorma 055
pyöräpyörä 133
pyöräpyörä 123
pyöräpyörä 139
eräjorma 038

pyöräpyörä 148
eräjorma 001 
Pyöräilykausi on nyttensitten avattu! Eilen leipomisen ja keittiön lattialla otettujen päiväunien jälkeen pakkasin kameran reppuun ja hyppäsin polkupyörän selkään. Määränpäätä ei ollut, mutta kotikaupungin tuntemattomampia kolkkia tutkiessa vierähti parikin tuntia. Kuvata koitin tasaisin väliajoin, ja ohessa reitin kulku noin suunnilleen puolen tunnin välein ikuistettuna. Ohessa myös perjantain tunnelmia: istuskeltiin vaihteeksi vähän isommalla porukalla nuotion metsässä nuotion äärellä ja pidettiin kivaa. 77 päivää kesään. 
The season of cycling is now officially opened! Yesterday, after baking and sleeping on the kitchen's floor, I had one great aberration, took my bike and started trampling without any destination. And I spent next couple of hours just exploring my hometown's not-so-familiar corners. I took photos about every half of hour, so there you'll see some of the scenes I found. There's also few pics I took Friday. We hanged hours and hours in woods around the campfire, just for fun. Quite summerish weekend I think. There's only 77 days to summer.

2012-03-19
2012-03-18 min naama

L
O
V
E

V
I
L
M
A


shirt SELECTED necklace AURINKO

6 kommenttia:

.vilma hang. kirjoitti...

Miten uskallat jo pyöräillä? Meil on vie ihan jäistä ja asun huiman 5 km päässä teiltä :D

ella kirjoitti...

aikamoisia upeus kuvia :-)

roosa kirjoitti...

tosi kivojaa ! :--)

vilmamliv kirjoitti...

vilma: no se on sellasta kunnon mummoiluu ku pitää varoo jäätä ja irtohiekkaa mut extremeurheilija kun oon niin eipä sillä väliä... köhköh :D:D kyllä pispalassa korkeella oli itseasiassa aika sulaa!
ella & roosa: huhhei kiitoskiitos! :):)

Anonyymi kirjoitti...

hiiiiii ihann sika kivoja noi pyöräkuvat!! :DD t.Mangemange

vilmamliv kirjoitti...

mahgemangemangeeee kiitoos jeee!! :D