keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

catch me if you can.


A R Rahman ft. MIA - O... Saya

DSC02456
DSC02651
DSC02685
DSC02522
DSC02628
 DSC02807
DSC02537
DSC02733
DSC02677
DSC02767
DSC02602
DSC02450
DSC02712

Kiipeiltiin, kyykittiin ja mussutettiin pullaa tänään Ainiksen kanssa kevätauringon inspiroimana. Visioni alunperin näitä kuvauksia varten oli "karumpi kevät", mutta näyttää siltä ettei siitä taida karua saadakaan. Ainakaan kun linnut visertää ja oksien varjot kurottelevat joka suunnasta. Hyvä päivä, hyvääää yötä!
Today's photoshoots feat. Ainis: climbing, crouching and munching under the shining and this time bit warming sun. At first my vision for these shoots was something like "the ugly side of spring". But seems like the spring can't be ugly at all when you hear birdsong and see those pretty shadows of trees all around you. I had a good day, wish you'll have good night!

 ainisitaliano
shirt H&M 

XX VILMA


9 kommenttia:

.vilma hang. kirjoitti...

Vähä hassu ku näin tnä just ton rastapään keskustassa :O :D
Ihania kuvia, varsinkin noi lintukuvat :) Tai jotenkin ne iski paremmin, ku poset - ihme kyllä!

Sara kirjoitti...

punasta sinistä keltasta mustaa ja valkosta, nää kuvat oli niin M.I.A., heti ku näin tosta bloggerin pikkukuvasta ton tekstin että "M.I.A. ja O..Saya" ja sitte ekan kuvan ainiksesta, jossa oli keltasta ja sinistä ja sillai, olin et jeeah. Hieno analyysi taas mutta jee mahti postaus ja ihania kuvia ja kivoi lintusii ja rastoi ja naisii

Janina kirjoitti...

SUPER cool toi ainiksen eka kuva !

vilmamliv kirjoitti...

vilma: hohooo sattumaaako? :D:D thänks, tykkäsin itekkin niistä jotenki erityisen paljo! :))
Sara: kiitoksia tästä analyysistä! :DD mutsiis joo mietin samaa ku valitsin tähän sopivaa biisii et jotenki tosi yhteensopivia kuvat ja musa vaikka aika erilaisii tavallaa... :)
Janina: hiihee kiitoos paaaljoon! :):)

Derya kirjoitti...

aivan ihana tää sun blogis :) sulla on tosi kiva tyyli ;D

♥ leave-world.blogspot.com

vilmamliv kirjoitti...

kiitoksia, kiva kun tykkäät! :D

Roope kirjoitti...

Eksyin sattumalta blogiisi ja ei se pahaksi ollut! Nyt luettuani kannesta kanteen blogisi tässä muutaman päivän aikana huomaan,että sulla on siisti maku kirjoittaa blogia,elää ja muutenkin sulta löytyy siistejä kuvia joten päätin alkaa lukemaan sun blogia ja kyllä pistän korvan taakse kun joku kysyy onko tiedossä mitään hyvää blogia. liityn!


Checkkaa sinä ja kaverisi mun blogia ja kommentoi mitä mieltä oleet. ja jos tuntuu että on mielenkiintoinen niin liity !

www.roopez.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Ompa ihania kuvia ja muutenkin kiva blogi teillä :---)

vilmamliv kirjoitti...

Roope: ihanaa kuulla, hullua et oot jaksanu lukee tän iha alusta loppuu ku en ite ainakaa jaksais... :D:D tosi kiva että mun tyyli nappaa, sun blogi vaikutti kans oikein hyvältä ja seuraamaaan jäin :)
noora: kiitos ihan tosi paljon! :))