torstai 21. heinäkuuta 2011

slow down for a while.Rajaton - Butterfly
top Brandy ♥ Melville shorts and shoes H&M scarft (in hair) from jumble sale
Moips. Nyt mun vauhdikas ja täydellä tekemisellä täytetty lomaputki sai pakkostopin: lähdimme taas perheen kanssa tuttujen mökille, ja kuinka ollakaan, sekä maha, pää, kurkku että mielikin tuli niin kipeeksi, että oli aivan pakko painua sängyn pohjalle. Ensin fiilikset olivat aivan maassa, mutta sitten tästäkin hommasta löytyi jotain hyvää - tai edes piristävä selitys mulle. Koko kesä tai ainakin viimeiset pari viikkoa on tähän mennessä on olleet tasaisen vikkelää menoa niin fyysisesti kuin henkisestikin, että taisi olla korkea aika ottaa vähän lepoa. Ja mökki taitaakin olla ihanteellisin paikka pelkälle olemiselle. Sekä Trendi että Elle on kahlattu miltei kannesta kanteen, ja tulevaisuudenkin univelat on varmaankin nyt nukuttu alta pois. Eilen uskaltauduin illalla uiskentelemaan, särkylääkkeen voimalla kylläkin. Ehkä tänään vois yrittää samaa ilman vahvistuksiakin.
Hey. My agile and eventful way to spend holiday got a sudden stop: I went to our familiars summer cottage with my family, and I got sick. My stomack, head, throat and temper felt so bad that I just had to scramble to bed. At first the mood was quite sad, but later I figured out some explanation to make me feel better. When you have done couple of weeks manymany things and you have experience pretty much, you really have to slow down, at least a little while. And what would be better place to relax that cottage? So, now I've read two magazines almost perfectly throught, and I think that there will be no sleep debt for a moment, I've slept so much. Yesterday I ventured to water by the power of painkillers. Hopefully I'll do it today too, and only by my own power.Love, Vilma
(vain rakkautta tällä kertaa ettette saa tartuntaa mun pusuista ja haleista :D)
(only love this time for that you could catch my ifluence by my x and o :D)

5 kommenttia:

karo kirjoitti...

Sul on tosi kiva tää blogi, ja sun vaatteet ja muut on ihan tosi hienoja !:) oisin tosi ilonen, jos viittisit käyä tsekkaa mun blogin www.karoliinac.blogspot.com =)

Meri kirjoitti...

Heippa Vilma! Ekaa kertaa jaksoin kommatakkin, hyvä minä. Heti kun tossa oli toi rajattoman kappale. Joku muukin tietää rajattoman. Ihana tuo kappale ja ihana SINÄ! Oot niin oma ittes tän blogin perusteella. Voimia!:))

vilmamliv kirjoitti...

karo: kiitoskiitos, käyn toki kurkkaamassa! :)
Meri: juuu no oon kuullu rajatonta etenkin kun vanhemmilta löytyy monta levyllistä ja tykkään ehdottomasti! kiitos tosi paljon, ihanaa kuulla että mun oma persoona välittyy netinkin kautta! :)

ruut kirjoitti...

ihana toi eka kuva ärjystä kiva modelkoissu:D

vilmamliv kirjoitti...

finlands next top dog mmmmmm