tiistai 22. helmikuuta 2011

feeling so fresh.


Risto - Pupu Tupuna

Hellurei tyypit! Nyt on sitten mun täydellinen shoppailuselibaatti sitten rikottu, sillä sieltä Uffista toisiaan tarttui mukaan jos jonkinmoista ihastusta. Mutta sinänsä lakko on piti (ja tulee pitämään), sillä onhan Uff vähän niinkuin kirppari, eikös? Turha tässä on enempää selitellä, siinä ne nyt sitten ovat:
Howdyhow guys! Now my perfectly proceeded shopping-celibacy has gotten broken, because I went to the Uff's sales... But in itself the srike continues still well (hope so), namely Uff is kinda jumble sale, huh? Maybe I'll just stop explaining, here comes my lovebees!

neule on Uffista, muut omasta kaapista / knit is fron Uff, other clothes from my closet


Ja loppukevennykseksi vielä kurkistus lauantain saunailtaan, joka sisälsi kauneudenhoitoa, kokkausta, suklaanmaistelua, lumessa kieriskelyä, Amelie sekä sitä saunomista tietty. Kerrankin olo oli kuin uudelleensyntynyt yökylän jälkeen (yleensä juuri päinvastoin).
And at last a little peek to Saturdays sauna-night, whitch contained indulgent cosmetics, cooking, testing many chocolates, rolling in snow, watching Amelie and sauna (-ing?) of course. For once I felt like reincarnate after sleepover with friends (as a rule there's bit different).Love
Vilma

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nice pictures, great to see smile on your face!! =)

Katri kirjoitti...

Sulla on niin kivat hiukset, et tekis mieli itekki leikaa otsis! Ei vaan oikeen sovi mulle. Superhienoja juttuja oot kyllä löytäny ja tykkään varsinki tosta keltasesta neuleesta:-) Oot ihana!

vilmamliv kirjoitti...

anonymous: Haha thanks! :)
Katri: hihi kiitos, toi otsatukka on mulla kaikkein toimivin kampaus kun on ollu se jo pienestä pitäen :D

ruut kirjoitti...

AIVAN IHAANAAAA toi takki :OOO miksi se ei oo ollut sun päälläsi kertaakaaa??? mä voin kyl ostaa jos ei sulle kelpaa;) siis toi jossa on kirjaimii

vilmamliv kirjoitti...

KIIITOOOS en osaa käyttää sitä ulkona on liian karua sille ehkä mää vielä jokupvä rohkeneneenenenen!!!! juu kattelee :D