perjantai 3. joulukuuta 2010

it's my b-day!


Phoenix - Lisztomania
 

paita Monki
legginsit H&M
kaulakoru Accessorize

Heips! Oikeesti mulla on ollu iha järkyttävä viikko, siis sekä hyvällä että huonolla tavalla. Maanantaina tajusin, että pitäis tehdä äikän esitelmä valmiiks tiistaiksi. Aloin sitten väsäämään sitä heti koulun jälkeen, ja yhden aikoihin yöllä se sitten oli jo suunnilleen puolessa välissä. Tiistaina tekisin sen sitten loppuun ja lähettäisin sen sähköpostitse opelle. Ihan tyytyväisenä menin nukkumaan.
Tiistaina sitten tulin koneelle taas tekemään sen puuttuvan puolikkaan, mutta miten kävikään. Koko yhdeksän tunnin tulos oli kadonnut mystisesti koneeltani! (elikkä olin varmaan joko unohtanut tallentaa sen väsyneenä, tai sitten korvasin sen toisella tiedostolla) Itkupotkuraivarin jälkeen aloitin sitten kaiken alusta, ja parin yön aherruksen jälkeen sain vietyä homman loppuun ja lähetettyä sen kouluun. Elikkä nyt tiedätte mistä johtuu hiukan vajaa postailu tällä viikolla. Yritän nyt parantaa tapani tulevana viikonloppuna, mutta seuraavalla viikolla siintää taas koemyrsky.

Mutta sitten niihin viikon hyviin puoliin: MUN SYNTTÄRIT!
Keskiviikko (the big day) oli ihan hullu päivä. Aamulla avasin vanhemmiltani ja sukulaisiltani saadut lahjat, jotka olivat aivan ihania. Koulussa sitten odotti onnittelevia kavereita ja pari lahjaakin. Musiikin valinnaistunnilla oli sattumalta laulettavana kappale nimeltä Hyvää Syntymäpäivää. Olin ihan otettu tosta! :-D Ruokavälkällä toteutettiin sitten tytsyjen kanssa päivän kohokohta: Otettiin ipodin kaijuttimet ja bailattiin puolen tunnin edestä koulun vessassa. Armottoman reivauksen jälkeen poistuimme kaikki vessasta ihan hikisellä pokerinaamalla, hiukan kummaksuvien ilmeiden saattelemina. Kotona syötiin kakkua ja nautin loppupäivän äikän esitelmän kirjoittelusta ja facebookin ihanista onnitteluista.


Oho tulipa romaani, toivottavasti jaksoitte lukea... :-D

Nyt kouluun taas ja mainiota viikonloppua rakkaat!

Vilma
 

2 kommenttia:

ruut kirjoitti...

mun ihqq kortti <3

vilmamliv kirjoitti...

i love it! <3