sunnuntai 14. marraskuuta 2010

it's such a perfect day.


Coldplay - Strawberry Swing

Photobucket
Photobucket

Hyvää isänpäivää everyone! Oon tänään ollu liikkeellä pääosin omalle isälle leivotun suklaakakun voimin, mmmm... Resepti löytyy osoitteesta http://mussukakku.blogspot.com. Perinteisen "aamiainen sänkyyn"-jutun lisäksi juhlistimme eilen isänpäivää isommalla porukalla (koostuu naapureiden muodostamasta liki kymmenen perheen joukosta). Tästäkin on itse asiassa muodostunut perinne kylällä. Suunnistettiin siis kaikki yhdessä Tampereen Teatteriin katsomaan jotain yhden miehen esittämää näytelmää. Vanhemmat nauroivat itsensä kuoliaaksi, itse en tajunnut mitään hehhe. Esityksen jälkeen sitten syömään vanhaan tuttuun Trattoriaan. Käveltyä tuli parin kilsan edestä, joten sain taas tehokasta korkkarireeniä. Oon jo tottunut noihin nilkkureihin, kiitos tuskallisten ja kivuliaiden kävelyiden. Toivottavasti pääsevät pian myös arkikäyttöön.

Photobucket

neule Mango
  samettimekko Ginatricot
sukkikset Topshop
nilkkurit Spiritstore
medalijonki Kalevala

Perjantaina oli taas pitkästä aikaa täydellinen kouluaamu: Coffee Housessa istuskelua Ruutin ja Anabelin kanssa plus kuuma tiramisulatte. Ah ihanuutta. Niin täydellisiä etenkin nyt kun on niin kylmä ulkona. Pitäis vielä opetella kerrospukeutumisen jalo taito, niin olis mukavaa ulkonakin. Vielä muutaman viikon tsemppi päälle, joululoma siintää jo edessä!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Huomenna sitten joogaa koulukiikunnassa, ommmm. Nyt matikankirjan ja telkkarin pariin.

xx Vilma

P.S. Valmis!!

Photobucket


6 kommenttia:

ruut kirjoitti...

mä niin tykkään ku toi mun työ näky viimeviikollaki sun blogissas sillee ja nytki vilahtaa tuolla nii ei oo oikeeen edistyny XD

Sara kirjoitti...

koulukiikunta:):D

EEVA kirjoitti...

OI voi luoja kun näytän taiteelliselta ooh

vilmamliv kirjoitti...

ruut: eihä siinä viimeviikolla ollu niitä punasii huulii eli oot edistyny... ;D
sara: hehehee niimpäniin... :D:D
eeva: ooh you are artist!

eerika kirjoitti...

awwwws, ihana toi isänpäiväkortti <3 :DD

vilmamliv kirjoitti...

niimpä se on mun 10-vuotiaan veljen tekemä :DD<3