keskiviikko 13. lokakuuta 2010

it started with a low light


The Killers - Spacemanvillapaita Color Stockmann (isän)
sukkahousut Topshop
Hellou. Mut laitettiin tänään töissä (tet) lehdistötilaisuuteen kuvaamaan toisen harjoittelijan, ja samalla luokkakaverini, Marjukan kanssa. Mun käsitys oli lehdistötilaisuudesta vielä aamulla arkinen, tavallisen tiedotustilaisuuden tapainen tapahtuma vaatimattomissa puitteissa ja sitä rataa. Lähdettiin ihan rennoin mielin suunnistamaan kohti Musiikkiteatteri Palatsia puolenpäivän jälkeen. Tilaisuus koski legendaarisesta Queen-yhtyeestä kirjoitettua musikaalia, joka tulee pyörimään teatterissa tulevaisuudessa. Päästiin sitten ajoissa paikalle, ja meidät ohjattiin suureen näytössaliin. Puitteet olivat huikeat. Sitten tilaisuus pääsi alkamaan, ja tarjolla oli hienoa pikkupurtavaa intialaisittain ja edellämainitun musikaalin tulevat päähenkilöt esiintyivät meille laulaen. Loikkasin muiden kuvaajien sekaan lavan eteen, oli jotenkin lyhyt olo niiden aikuisten ammattilaisten seassa. Jutun päätyttyä oltiin molemmat harjoittelijat ihan halolla päähän lyötyinä. Nyt sitten onkin mulla vähän erilaiset käsitykset noista lehdistön tapahtumista.

Työpäivän jälkeen kävin sitten ostamassa pitkään etsityn ja kaivatun talvitakin, äiti sponssasi. Oon ihan umpirakastunut siihen nyt, sillä omaa silmääni hivelevän ulkonäön lisäksi tämä rakas ostokseni suojeli myös minua Hämeenkadun raivokkaalta ja kylmäveriseltä tuulelta. Niin tekivät myös upouudet ylipolvensukkani. My heroes!

sankaritakki Carlings
pelastajaylipolvensukat H&M
(huom molemmilla neideillä kuvassa on päällään uudet takit)

 
 Vihdoin sain valittua huomisen asuni keikalle. Eihän siinä mennyt kuin muutama tunti. Tekstiä ja kuvamateriaalia yritän saada nopeasti aikaan huomisesta, ja saatte lukea juttua Gagasta myös Tampereen Kaupunkilehden puolelta myöhemmin. 

Allaoleva kuva Gagasta:
http://buzznet.com


Nyt kauneusunille.

xx Vilma

P.S. Maanantai ja keveää alkukantaisuutta ilmassa.

Kuva yllä:
http://thecartoonpictures.com

2 kommenttia:

elli kirjoitti...

ooi tosi söpö blogi siulla :) ihastuin tohon banneriin! ja älyttömän kivoja asukuvia ::) mikä kamera sulla on?

vilmamliv kirjoitti...

vooi kiitos :-) ton bannerin oon itse piirrustanut ja skannannut sitten tuohon. oon nyt alkanut panostamaan asukuviin, sillä on kiva kattella myös vähän erilaisia kuvia. mulla on Sonyn alfa 550, suosittelen lämpimästi! :-D