torstai 21. lokakuuta 2010

girls just wanna have fun.

CSS - Music Is My Hot Hot Sexjakku Ginatricot
toppi H&M
porkkanahousut H&M
nilkkurit Spiritstore

Tänään olikin sitten rauhallisin päivä koko loman aikana: pääasiassa perheen kanssa hengailua. Nämä kuluneet neljä päivää on vierähtäneet ihan älyttömän nopeesti, sillä jokainen päivä on ollut täynnä tekemistä ja kavereita. Perjantaina loman alkaessa hyvästelin TET-paikkani hiukan haikein mielin, mutta toivon mukaan pääsen sinne myös tulevaisuudessa hommiin. 

Lopulta sain karistettua haikeuteni ja pääsin lomafiilikseen. On nähty kavereita, katseltu leffoja, syöty, shoppailtu, valokuvattu, naurettu, vähän urheiltukin, tanssittu, valvottu liikaa... Ihan hyvä siis että tänään oli vähän rauhallisempaa.

 
Huomenna oonkin sitten lähdössä jo toistamiseen Helsinkiin kaveriporukalla, suunnitelmissa shoppailua. Taas. Löysin viime reissullani serkkujen kanssa "avaruus"paidan Monkista, joka on nyt lempi- ja luottovaatteeni, kaikin puolin täydellinen. Peukut pystyyn huomiselle... Täältä Tampereelta löysin kiilakorkoiset, polven ylittävät talvisaapikkaat ja ihastuttavia kirppislöytöjä, joista kuvia tulossa piakkoin.
Nyt suunnittelemaan huomisen asua ja sitten unten maille!


xx Vilma

P.S. Kaikki katsomaan Napapiirin Sankarit, paras kotimainen leffa ikinä!

 kuva: episodi.fi

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

sul on jotenki tosi hyväntuulisia postauksia, ja oot suht rohkee pukeutumisessa. Siispä tää blogi on kaikin puolin ihana :)

vilmamliv kirjoitti...

kiitos paljonpaljon!! :-))

Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi =) mite pitkä muute oot?

vilmamliv kirjoitti...

kiitos :-) oon huimat 158 senttiä :--D

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia t. SerQ

vilmamliv kirjoitti...

Kiitos hyvä sergei tästä!