torstai 23. syyskuuta 2010

cooler than me.


Today:

raitapaita Only
paljettiliivi H&M
housut H&M
kassi Monki
tossut H&M
rannekoru Primark

Mä oon ihan fiiliksissä, tulin nimittäin just HipHopHousen MTV 2 tunnilta, jossa oli aivan loistavaa musiikkia! Oon muutenkin löytänyt kaikkea ihanan hytkyttävää musaa, kun oon käynyt tuolla aina tanssitunnin jälkeen kyselemässä kappaleiden nimiä. Just nyt kuuntelen Ellie Gouldingin Under the Sheets (Chiddy Bang Remix), jalka alkaa heti vipattaa... Haluisin saada tänne blogiin niitä YouTuben linkkejä, joilla saa kuunneltua kappaleen valmista postausta lukiessa. Jos joku tietää näiden palkkien salaisuuden, niin saa ihmeessä kertoa! Mutta sitten tämän viikon tapahtumiin:

Viikko alkoi herkullisesti aamiaisella Coffee Housessa muutaman kamulin kanssa. Tiramisulatte + kanasämpylä = ♥. Ollaan käyty nyt siellä muutaman viikon ajan maanantaiaamuisin, namnam. Keskiviikkona leivottiin sitten omenamuffineita ja katseltiin Sex and the Cityä Vesilahdessa. Muuten nämä neljä päivää on kulunut kokeisiin lukien ja tanssien. Ensviikolla sitten suurin koemyrsky... Sitten tettiin kaheks viikoks ja syysloma perään, halleluja!


paita ARAINA
porkkanahousut H&M 

Oon myös ettinyt epätoivoisesti kotoa ponchoa, sellanen olisi niin perfect kun ilmat alkaa kylmenemään. Löytyyhän meiltä niitä vaikka kuinka, mutta kaikki on jotenkin väärän mallisia. Tai sit mulle ei vaan sovi sellaset jättiviitat, kun oon niin lyhyt... Ei pidä luovuttaa! Mummin varastoista löytyi kuitenkin ponchojen seasta aika mielenkiintoinen nahkainen hapsuliivi, pitänee testata...

Nyt iltatoimiin.


Love Vilma


6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tarkottiko sä sitä että saisit sun postaukseen youtubesta kappaleen ? Jos sitä tarkotit niin osaan neuvoa ainakin vähäsen eli youtubessa videon alla lukee Upota tai englanniksi Embed, paina siitä, niin sitten siihen alle tulee ruutu ja siinä on semmonen aika pitkä koodi. Kopioit sen ja liität sen, Muokkaa html-koodia kohtaan kun kirjotat uutta tekstiä. Kirjotin kyllä tosi monimutkaisesti ja en edes tiiä että tarkoitakko tätä mutta tässäpä kuitenkin =)

Sara kirjoitti...

Sen voi kopioida siihen toiseenki tilaan, et ei oo pakko olla muokkaa html :D ja jos haluut et sen videon sijasta sellaseks pieneks, niinku yleensä mun blogissa ni muuta se "height 365(taimikälie)" et se on 25 :)

Laura kirjoitti...

Ja sitä leveyttä voi säätää myös, jos tuntuu, että menee esim. oikealle (en nyt kuollaksenikaan saa mieleen sitä oikeaa sanaa) niiden "tietoja minusta" ym juttujen päälle, niin leveyttä säädetään muuttamalla "width 480" -kohdan numeroita.

Nina kirjoitti...

Ihana toi käärme rannekoru!

vilmamliv kirjoitti...

suurkiitokset Jennille, Saralle ja Lauralle noista neuvoista! hyvällä tuurilla saan musaa jo seuraavaan postaukseen jeejee. :-D ja thänks Nina, löysin sen tosiaan Lontoon Primarkista ja nyt oon ihan umpirakastunut siihen! :-)

Sara kirjoitti...

Hey beautiful:D Jätin sulle Beautiful Blogger Award -haasteen-> http://dttms.blogspot.com/2010/09/all-handsome-men-are-gay.html

:):)