maanantai 27. syyskuuta 2010

just the way you are.


jakku Ginatricot
legginsit Esprit
kengät Spiritstore
laukku Mango
(mukana myös aijemmin nähty 
mustavalkoinen ihmehärvelikuvioinen hame, 
ei valitettavasti näy kuvassa) Hellou. Nyt ei tuu kuin vaan yks asukuva, koko viikonloppu vierähti nimittäin isoskoulutuksessa Torpalla. Päästiin näyttelemään, tutustumaan ihmisiin, syömään paljon ja sellasta. Ihan mukavaa oli, tammikuussa sitten uudestaan. Asuja ei siis tullut erityisemmin mietittyä, oltiinhan me jossain korvessa ja vaan höntsyt oli mukana plus pari printti t-paitaa. Sunnuntaina kotiin päästyäni lähdettiin perheen kesken syömään Tammer-hotellin alakerrassa sijaitsevaan uuteen ravintolaan nimeltä Trattoria. Upea sisustus ja hyvää ruokaa, tykkään. Ja pääsin taas pitkästä aikaa pukeutumaan vähä juhlavammin. Olin jo pitkään suunnitellut nuden jättijakun ympärille rakennettua juhla-asua, ja nyt pääsin vihdoin testaamaan sitä (en viitti pukeutua koulussa noin juhlavasti, rennompi olo muutenkin etenkin pitkinä päivinä). Ihme, kun en sotannut tota vaaleaa unelmaa millään jäätelöllä sunmuulla, mulla on nimittäin vähä taipumusta sellaiseen...


Tänään oli ihanan rauhallinen päivä: suoraan koulusta kotiin, lenkille auringonpaisteeseen uusien biisien tahdissa, hiukan tanssia omissa oloissa, suklaa-appelsiini-muffinien leivontaa, huippiksen katselua ja nyt perus iltadataus, ah! (muffinien ohje taas kerran edellisessä postauksessa mainitun bloggaajan käsialaa, namnamnam.)

Ja vielä maistiasia mun lenkkimusasta tälläkertaa, vaihtelee aika paljon riippuen päivästä... Kiitos vielä kaikille neuvojille, ilman teitä olisin ihan hukassa!

Chromeo - Momma's Boy

 Mike Posner - Drug Dealer Girl
Ellie Goulding - Under The Sheets (Chiddy Bang Remix)
Bruno Mars - Just The Way You Are

xx Vilma

3 kommenttia:

laura kirjoitti...

ihana toi sun banneri (-:

vilmamliv kirjoitti...

kiitoss :-)

petra kirjoitti...

Millä ohjelmalla oot muokannu noi asukuvat? Jos siis oot niitä muokannut. Ja millä kameralla kuvailet (=