sunnuntai 19. syyskuuta 2010

dance dance dance.


Saturday:
karvaliivi H&M (tai oikeastaan ostin sen kaveriltani koulussa, kiitos! :-) )
paita Zara
farkut Mic Mac
tennarit Bianco 


Hellurei! Voi että mä ilahduin kun kirjauduin tossa äskettäin sisään bloggeriin: 6 uutta lukijaa! Pitää käydä tutustumaan tossa kohta teidänkin profiileihin. Mutta nyt asiasta viidenteen: viikolloppu.


Eli nyt oon siis päättänyt että alan reenaamaan HipHopHousen riveissä. Toisena vaihtoehtonani oli siis Razzmatazz, molempiin pääsin koetanssien kautta. Tää viikonloppu menikin paljon tanssiessa: lauantaina aamulla puolenpäivän aikoihin oli vielä viimeiset reenit Razzmatazzin studiolla ennen esiintymistä Koskikeskuksessa. Siellä keskusaukiolla me sitten jammailtiin Wakawakan ja sen sellaisen tahdissa. Oli ihan virkistävää esiintyä isommalle yleisölle taas pitkästä aikaa. (viimeks silloin kun vielä luistelin.) Siitä sitten suoraan Street 2 ja Street 3 tunneille Houselle. Matkalla kotiin kävin ostamassa himooni elämäni ensimmäiset harmaat collegehousut ja valkoisen t-paidan. Tajusin nimittäin, etten omistanut tätä jokamiehen peruspuvustoon kuuluvaa vaatekappaletta. Mitä ihmettä. Nyt oon ihan rakastunut noihin molempiin, kun on niin simppeli ja mukava olo ne päällä. Oon vaan niin tottunut väsäämään kaikenlaisia erilaisia asuja. Illalla tämä uus oloasu päällä kattelin sitten itsekseni leffan Elämä pelissä. I like!


Tänään olin sitte Housen kisaryhmän virallisissa reeneissä ekaa kertaa. Ihanaa, kun on vihdoinkin säännöllinen reeniaikataulu. Olin jotenkin kaivannut sitä rutiinintunnetta. Sitten viettämään aikaa kimulikamuleiden kanssa: suklaa-banaani-muffineita, Ice Age-maratooni, Mikan tahtiin jammailua ja Dance. Ah.

Ylihuomenna onkin sitten ruotsin koe, vois jo alkaa kertaamaan...

xoxo Vilma

P.S. Tänään leipomieni muffinien reseptin löytyi täältä http://mussukakku.blogspot.com/. Suosittelen!

 Kuva: Vilma, Mussukakku-leivontablogi (meidän noista tuli paljon littanampia...)

P.P.S. En myöhästynyt niistä torstain reeneistä, vaikka kirjoittelinkin edellistä postausta vähän liian pitkään. Juoksin melkein koko matkan sinne Kid Kudin Memoriesin tahdissa. :-D

4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Jee! Mua mainostetaan ;)

Viivi kirjoitti...

enpä ois ikinä uskonu tätäkään että löydän sut täältä! tosi kiva blogi! ;)

Emma kirjoitti...

Vähän toi karvaliivi on sulonen!:)

vilmamliv kirjoitti...

Vilma: oleppa hyvä vaa! ;-D

Viivi: sama! ja kiitos samoin ;-)

Emma: kiitti! ostin sen linnealta koulussa 10 eurolla :-)