tiistai 24. elokuuta 2010

i'm still an animal.


idag:
paita Monki
farkut Only
tossut H&M
kaulassa rippiristi
ranneketju Oxxo


paljettijakku ja tossut H&M
toppi Ginatricot
shortsit Mango 


Morjess pitkästä aikaa! En oo oikein ehtinyt kirjoitella kun on tää perus arkisähellys lähtenyt käyntiin... But I'll try my best. Viikonloppuna pääsi onneksi rentoutumaan oikein kunnolla kaikkea mukavaa puuhaillen, mm. keilaillessa ripariporukan kanssa, kuten kuvista näkyy. Olin ihan liekeissä kuvailemassa siellä, sillä huomasin "nopean yökuvauksen" aiheuttamat efektit. Toi paljettijakkukin sopi aika hyvin päivän teemaan, vaikken sitä ollut aikaisemmin miettinyt! Maanantaina odotti sitten taas pudotus arkeen ja VAATEKRIISEIHIN (oon meinannut myöhästyä koulusta melkein jokapäivä koska en oo osannut päättää mitä laitan päälle). Tänään oli onneksi kuitenkin poikkeus: meinasin myöhästyä vain sen takia, että petasin sängyn! Vaatteet oli jo suunniteltu edellisenä iltana, ja aamulla oli ihana herätä ja heittää valmiiksi varatut vetimet niskaan. Paitsi housujen valinnassa meinasi tulla pieni kriisinpoikanen, äiti auttoi. Vanhemmat olivat siis viikonloppuna Helsingissä, ja sain kirjoittaa toivelistan Monkia varten. Esittelen kaikki uutuudet myöhemmin, mutta ensimmäisen kuvan paita kuuluu niihin. Löysin myös kauan metsästetyn pikkumustan ja ihan perus mustat farkkulegginsit (vanhat repesivät jo jouluna...). Esittelyjä odotellessa, näkemisiin!

xoxo Vilma

P.S. Huomenna alkaa totaalinen huoneremontti!

4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

vähänkö kivoja kuvia ! :-)

Sara kirjoitti...

aaaaaa musta on ihan kamala lukee muita blogeja ku mä en saa ite mitää aikaseks ton omani kanssa :D vittuu: D mut ku haluisin siihe otsikon kaa jotai omakuvii, mut en saa otettuu ikinä tai kauheen vaikeeeeeta: DD ehk vois toisaalta pistää väliaikasesti jotain muuta, mut toisaalta ei mul oo mitään asiaakaan vielä. jee. kiinnosted :DDDDD tulin selittää : DD ps. haluun sun vaatteet :)

vilmamliv kirjoitti...

Katri: kiitoss musta niissä tulee ihanasti mukana toi tunnelma etenki tuolta hohtokeilailusta! :-)

Sara: mullaki tulee välillä hirvee stressi tän blogin kans ku nyt ku koulut alko ni ei ehdi päivittelee... ja nyt ei ookkaa mitää kinnostavaa kirjoteltavaa ni pistän vaa iha randomilla kuvii tänne :-D kannaattaa kirjotella aina fiiliksen mukaa ni tulee parasta tekstiä! ja hei mulla on just vaatekaapin siivous meneillään ni voin ilmotella ku oon myymässä vaatteita :-)

Sara kirjoitti...

jooooo : )))