torstai 1. heinäkuuta 2010

ooh la la.


Ja taas kotona! Tai tulin kotiin jo maanantaina, mutten oo vielä ehtinyt tehdä postausta. Oli aivan ihanaa, haluan niiin paljon sinne uudestaan. Tässä vielä muisteluita viimeisistä päivistä Pariisissa.

Perjantaina menimme shoppaamaan koko päiväksi. Aloitimme äitin kanssa kierroksen suuresta tavaratalosta, Galeries Lafayette . Upea! Viisi kerrosta täynnä hohdokkaita koristuksia ja pilviä hipovia hintoja. Eihän sieltä mitään mun lompakolle sopivaa löytynyt lukuunottamatta muutamaa merkkiä, mutta kokemisen arvoinen todellakin. Pääsin hypistelemään Miu Miun 700 euron arvoisia housuja ja ihastelemaan Pradan ihania kenkiä. Ja meikkiosastolle onnistuin eksymäänkin. Kimalteisen kokemuksen jälkeen suuntasimme kätevälle Les Hallesin alueelle, josta löytyi karu mutta kätevä ostoskeskus ja ihastuttavia pikkukujia. Sieltä löytyikin sitten vaikka mitä, ja tutustuin ensimmäistä kertaa New Lookin hurmaaviin valikoimiin. Illemmalla menimme intialaiseen ravintolaan syömään lähellä Notre Damea.Seuraavana aamuna ryntäsimme heti aikaisen Les Hallesiin, sillä nyt oli viimeinen mahdollisuus löytää matkalta rippimekko. Pienen panikoinnin, väsymyspuuskien ja muutaman kahvitteluhetken jälkeen se oikea lopultakin löytyi: vaaleanpunainen unelma satiinimaisen kankaan muodossa ja suuren ruusukkeen koristamana. Kuva tulossa piakkoin. Mekon löydyttyä kengätkin saatiin ostettua, vaaleanrukeat, melko simppelin kaunokaiskorot. Mikä helpotus.


Viimeisen päivän vietimme Disneylandissa, joka vei sydämeni. Tästä tekstistä tulisi aivan liian pitkä, jos selittäisin sen kaiken ihanuuden, joten tiivistän sen kuviin: 


Kaikki laitteet olivat taivaallisia ja niiin kaunista ja suloista, kuin olisi ollut satukirjan sisällä.

Maanantai meni sitten kokonaan matkjustamiseen, ja vihdoin klo 11 aikaan kotiin päästyämme kävimme vielä yöuinnilli rannalla.
Yritän koota mahdollisimman pian postauksen kaikista ostoksistani. Malttakaa vielä pieni hetki!

xx Vilma

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Sulla on ihania vaatteita! Muutenki tosi kivan olonen blogi :)

vilmamliv kirjoitti...

kiitti! ja tosi kiva että tykkäät :)

Sara kirjoitti...

ihanaaaaaaaaaaa: )) <3 maistoitsä noita värikkäitä burgereita tai mitä lie? tai mitä ne ees on tai onkse ne hyviiiiiXD