keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

okay back to basics.


Nyt sitten palataan taas perus arkibloggailuun. Tai no ei nyt ihan:


Joopajoo... Oltiin Imatralla kylpylähotellissa ja kylpemisen jälkeen menimme syömään illallista pikkuveljen ja mummin kanssa. Tilattuamme ruokia odotellessa näimme yhden aivan The Baseballsin tyypin näköisen henkilön istumassa kauempana. Sitten näimme myös kaksi muuta samannäköistä heppua kävelemässä ravintolasta pois. Veljen yllyttämänä uskaltauduin sitten pyytämään nimmaria, ja loppujen lopuksi päästiinkin sitten koko joukon kanssa samaan kuvaan! Olivat tosi rentoja ja mukavia tyyppejä ja silleesti. Ihan perus lauantai-ilta Imatralla vaan hehehehee...

mekko Ginatricot, simpukkakorvikset (jotka eivät näy) Punavuoren Putiikki ja kengät Bershka.

Sunnuntaina lähdimme matkaamaan kotia kohti erään juhlatilaisuuden jälkeen. Käytiin matkalla uimassa ja jätskillä, mutta muuten täyttä istumista kokopäivä.


 Seuraava päivä kului serkkujen kanssa rannalla, nyt oon palanut niin pahasti että sattuu pukea! Mutta hieno rusketus tulee, kunhan tosta tasoittuu...

 paita Ginatricot, shortsit H&M, kaulakoru My-O-My, rannekorut Afrikasta ja gladiaattorit Kappahl.

Eilen ja tänään oon ollut kavereiden kanssa niin uimassa, kaupungilla, metsässä ymsyms. Pitkästä aikaa on ollut ihanaa peruslomailua kotosalla! Voitettiin taas äidin kanssa lippuja ennakkonäytökseen, tälläkertaa vuorossa oli toimintakomedia Day&Knight (kisa uusimmassa Trendissä). Aivan loistava, paras toimintaleffa ikinä!! SUOSITTELEN.
 

Jeejee huomenna lähdetään sitten kaverin mökille pariksi päiväksi, joten älkää odotelko erityisempiä asukuvia siltä hehhee. Nyt pakkailemaan!

Love Vilma

Ei kommentteja: