torstai 15. heinäkuuta 2010

long time no see.


Terve taas piiitkästä aikaa! En oo oikein ehtiny kirjotteleen kun on ollut niin paljon kaikkee muuta hommaa... 
Elikkä olin siis torstaista lauantaihin siellä mökillä, aivan ihanaa! Meillä ei oo omaa mökkiä, joten nuo pari päivää tekivät todellakin terää. Meikittä ja vaatteisiin panostamatta 24/7 kolmen ja puolen päivän ajan!

Maanantaina käväistiin Hilman ja Ruutin kanssa shoppaamassa Helsingissä, pääsin ekaa kertaa Monkiin ja Weekdayhin! Olin niiiin taivaassa siellä... Pakko päästä pian uudestaan. Kaiken lisäksi siellä oli alealeale! Mukaan tarttui valitettavasti vain kaksi paitaa mun rahatilanteesta johtuen. Lisäksi löytyi vielä yksi paita Vero Modasta.


Paidoista tulossa hiukan edustavampia ja kaikin puolin parempia kuvia myöhemmin. (pimeässä on vaikea saada onnistuneita kuvia)
Se uusi paita Vero Modasta, kengät Vagabond, shortsit Ginatricot ja kukka hiuksissa jostain askartelukaupasta.


Tiistaina päivä kului serkun seurassa uiskentelmassa, leffoja katselemassa ja muuta mukavaa...

Eilen oltiin piknikillä Näsinkalliolla ja sateessa... Päästiin onneksi katoksen alle suojaan, ja kesäsade oli lämmin. Loppujen lopuksi päädyttiin hyppimään sateeseen ja kotona alkoi vesisota vesi-ilmapalloilla ja saaveilla. Siitä sitten suoraan katsomaan Shrek 4. Vauhdikasta.

Tänään sitten vietin kokopäivän talomme remontin kimpussa... Kuvailin myös enoni järkkärillä oikein hianoja remppakuvia ja muita sellaisia. Halleluja!


Huhhuh.

Ensiviikolla lähdenkin sitten riparille, joten postausta sillä viikolla ei ole tulossa. Mutta kun pääsen sieltä kotiin lupaan, että materiaalia tulee ja paljon!

Helteistä heinäkuuta rakkaat lukijat!

Vilma

P.S. Kuvia näiltä kaikilta päiviltä tulossa lisää myöhemmin, sillä suurin osa kuvista on otettu kavereiden järkkäreillä, itse kun en sellaista vielä toistaiseksi omista...


Ei kommentteja: