torstai 3. kesäkuuta 2010

freezing zoo.


Noniinnoniin enää YKSI kokonainen koulupäivä ja lomalomaloma! Oon jo nyt ihan lomafiiliksissä, sillä oltiin tänään kaverin kanssa rannalla ja aurinko paistelee... Ja koulukin loppui jo joskus klo 11. Liikuntapäivä, käveltiin ympäri Tampereen keskustaa, mutta ihan kivaa. Ja eilen kierreltiin Vapriikissa ja päästiin sieltäkin aikaisin. Mutta eipä mulle mitään erityistä ole tapahtunut, tässä vähän kuvia päivien asuista.

Tiistain asu: paita Ginatricot, shortsit Bershka, kaulakoru mummon vanha ja kukka hiuksissa jostain askarteluliikkeestä. Ja kengät ovat Vagabondin.
 
Keskiviikon asu: raitapaita Only, shortsit Bizzbee ja kaulakoru Accessorize. Asuun kuuluivat myös Seppälän kultaballerinat.

Viikonloppuna tulossa luultavasti runsaampi teksti, sillä loma on jo silloin alkanut ja käyn siellä design-tapahtumassa huomenna tai lauantaina... Heippahei!

Omg, two days left!

xoxo Vilma

P.S. Tässä vielä pari kuvaa keskusta löytyvästä oikein jännästä taideteoksesta!


2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Heippa! Enpäs ole ennen tänne blogiisi kommentoinut. Lukenut ólen jo varmaan reilun kuukauden. Aivan ihana blogi sinulla. Ja rakastan ton huoneen tunnelmaa, jossa kuvaat asukuvasi. Nyt eikun hyvää kesäloman odotusta jota on enää jäljellä kaksi vaivaista päivää!!

vilmamliv kirjoitti...

Moi! Kiitos paljon ja tervetuloa kommentoimaan! Ja oikein hyvää kesää!! :D