lauantai 8. toukokuuta 2010

we love to boogie.


Huhhuijaa nyt vähän unettaa... Olin viimeyönä kavereiden synttäreitä juhlimas ja nukuttii iha kylki kyljessä ja mä olin just siinä patjojen välisessä raossa. Mut oli kivaakivaakivaa! Kuvia on tulossa sieltä myöhemmin. Ja taas läskisteltiin aika pahasti. Katottiin myös Billy Elliot, yksi ehkä maailman ihanimmista leffoista. Näin sen nyt kolmannen kerran.Viikolla koulussa oli kolmet kokeet, mut menivät ehkä hyvin... Ja kässätunnilla nypläsin sitä pitsikorua ja tein sellasta vaaleansinistä Iines Ankka-tyylistä rusettia. Söpöä.

Sitten yhtenä päivänä oltiin esittelemässä kouluu uusille tuleville seiskoille. Voivoi kun ne oli pieniä ja ujoja!


Keskiviikon asu: panta itsetehty, kaulakoru Accezories, valkoinen toppi, harmaa bleiseri H&M, farkkushortsit Bizzbee ja sukkahousut H&M.


Tänään juhlittiin myös äitienpäivää muutaman perheen voimin. Sieltäkin tulossa myöhemmin lisää kuvia. Meillä on siis muutaman perheen kanssa perinteenä parin vuoden takaa juhlia äitien- ja isänpäivää joukolla tekemällä kaikkea jännää. Ollaan jo oltu jousiampumassa, majakassa, jne... Tänävuonna vuorossa oli zumbaaa! Se oli hauskan näköistä, kun kaikki siellä yhdessä hetkuteltiin. Se oli sellanen aloittelijajuttu, mutta ihan hauska silti! Nyt lähtivät sitten vanhemmat keskenään jonnekkin syömään, ja meidät jätettiin kotiin... Nojoo, mikäs tässä dataillessa!

Hetki sitten katottiin Paholainen pukeutuu pradaan. Näin sen ensimmäistä kertaa, ja tykkäsin.


 
Huomenna sitten äitienpäivää, mainiota äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmielisille!

Kisses, Vilma

1 kommentti:

Salha kirjoitti...

Tosi kiva asu! :)