sunnuntai 16. toukokuuta 2010

tigerlily.

 Haalari H&M

Ihana olo! Rullaluistelin tossa hetki sitten noin 15 kilometrin lenkin (en ole varmaan koskaan ollut niin hikinen), ja siitä sitten suihkuun ja syömään tuonne Lapinniemen Kylpylän terassille. Ja aurinko vain paistaa!

Niin, olin siis tossa viikonloppuna siis Porissa kyläilemässä perheen kanssa. Tuli syötyä ihan armottomasti, mutta eei se mitään! Shopattiin myös jonkinverran, löytyi ihania kirppiskoruja. Nyt tajusin kunnolla, miten ihania koruja kirppareilta voi löytää! Nuo kaikki ohessa olevat maksoivat yhteensä 3,50 e. Ei paha ollenkaan. Löysin myös Ginatricotista kaksi ihanaa mekkoa, mutta en ostanut niitä, ainakaan toistaiseksi... Anteeksi, kone sekoaa ja en saa millään käännettyä noita kuvia...

Oon löytänyt nyt näiden parin päivän aikana rakkauteni gladiaattoreihini. Ostin nuo jo viime kesänä, mutta nyt olen todenteolla alkanut kuluttamaan niitä. Täydelliset kengät, lakkasin niiden takia varpaankynnetkin.


Vielä yksi ihanaihanaihana juttu: meillä on aikeena vaihtaa pikkuveljen kanssa huoneita, elikkä mulle on tulossa lisää tilaa, ehkä uudet tapetit ja... VAATEHUONE! Halleluja.Päivän asu: mekko H&M, gladiaattorit Kappahl ja rannekorut Afrikasta katumyyjältä.

Taas lisää kuvia on tulossa tästäkin viikonlopussa toiselta kameralta, ehkäpä jopa huomenissa...

 Muuta mulla ei tällähetkellä ole mielessä, aurinkoista loppukevättä vaan kaikille!

Love, Vilma

P.S. Iskä kävi laivalla jokin aikaa sitten, joten nyt meiltä löytyy kotoa ihan kamalan paljon karkkia!

4 kommenttia:

Christa kirjoitti...

mäki rakastan Gladiaattoreitaaaa! <3!

vilmamliv kirjoitti...

jipiii!<3 :D

soliina kirjoitti...

Tosi ihanat nuo korut! Sulla on myös ihanat hiukset (:

vilmamliv kirjoitti...

ulkomailta löytyy aarteita! ja kiitti :)