perjantai 14. toukokuuta 2010

maybe there's a shark in the water.


Moihei! Nyt tuntuu siltä, että kesäloma olis alkanut. Maanantaina sitten taas herätys todellisuuteen tästä ihanasta unesta ja kokeiden pariin. Mutta ei nyt mietitä sitä, vaan mietitään näiden muutaman päivän puuhailujani.


Päivän asu: ruutupaita BlendShe, shortsit Bizzbee, musta toppi, aurinkolasit Barcelonasta katukauppiaalta, laukku H&M ja sandaalit jostain ulkomailta.

Eilen torstaina olin serkun kanssa miltei kokopäivän pomppimassa meijän jättitrampalla. Nyt on vähän lonkat kipeenä... Tanssittiin myös Wiillä tanssimattopeliä, ja oon kehittynyt siinä aikas paljon ekasta kerrasta! Myöhemmin käytiin vuokraamassa Julie & Julia, ihana.

Tänään mentiin heti aamulla keskustorille, kun kuultiin siitä tulipalosta mäkissä. Hirveesti paloautoja! Ja käytiin ostamassa jätskit. Kävästiin myös rannalla ja tehtiin kaikkea muuta kesäistä. Ja onnistuin polttamaankin itseni auringossa. Myöhemmin kävin ostamassa kaverille tuliasen, kun ollaan menossa kylään huomenna toiseen kaupunkiin. Löytyi tälläinen Nümphin toppi:


Sunnuntaina tulossa sitte varmaankin lisää tekstiä, heippahei ja kuulemiin.

xoxo Vilma

2 kommenttia:

Christa kirjoitti...

ihana paita! :D

vilmamliv kirjoitti...

kiitos! harmi vaan että kaverilla olikin jo samanlainen... mutta tykkäsi silti! :D