maanantai 3. toukokuuta 2010

may day celebration.


Heipsan! Oli kyllä oikein mukava vappu, ja tuli jonkin verran kuvailtuakkin. Ekana mentiin kaupunkiin ja aurinko alkoi paistmaan! Oli ihanan näköistä, kun Hämeenkatu oli suljettu ja se oli täynnä ihmisiä ja ilmapalloja ja intiaanit soittelivat iloisesti. Aikeina oli ostaa torilta kunnon vappulasit, mutta ei niitä sitten löytynyt.
Illalla mentiin kaverille yöks ja tehtiin munkkeja jotain 100 ja läskeiltiin.

Lauantaina heräiltiin myöhään ja päästiin loppujen lopuksi kaupunkiin vasta neljän aikoihin... Siellä oli jo vähän huonompi ilma, mutta eipähän satanut. Ja läskeily jatkui.
Illaksi mentiin taas toiselle kaverille yöks ja oli hulvatonta. Katottiin Shrek 2, pitkästä aikaa. Ainiin, ja läskeiltiin.
Päivän asu: farkkupaita Ginatricot, mustat sukkahousut jostain, vaaleanpunaiset shotsit Ginatricot, kimallesukat H&M, paljettipanta itsetehty ja muffinilaukku Accessorize (kuvat pikkuveljen huoneesta).

Aamulla heräiltiin myöhään ja sitten tajusinkin, että pitäisi lukea kokeisiin, kirjoittaa kauhutarina, novelli, kolme runoa, ja lukea yksi kirja maanataiksi (äikässä tehdään portfoliota). Onneksi opettaja on joustava, ja tekstini ehtivät sielä myöhemmin tällä viikolla mukaan. Menipä siis koko aurinkoinen sunnuntaipäivä nenä kiinni jossakin tekstissä

Mutta vappu oli ihana!
  
Hauskat viikot vaan kaikille!

<3 Vilma


P.S. Katsokaa, mitä löytyi juuri äskettäin Topshopin sivuilta! Namnam... Mutta hinta ei ihan sovi mun kukkarolle.

P.P.S. 33 päivää lomaan!

Ei kommentteja: