sunnuntai 23. toukokuuta 2010

i'm singin' in the rain.Perjantain asu: t-paita ja shortsit Ginatricot, kengät Seppälä, kaulakoru Accezzorise ja laukku itsetehty.

Heissulivei! Olin taas viikonlopun Porissa, mutta tälläkertaa ei oltu kyläilemässä vaan kylpemässä. Oltiin Yyterin kylpylähotellissa yötä ja kylpemässä tottakai, ja käväistiin uimassa rannallakin. Oli ihanan aurinkoista ja ihanaa, makoilin vaan siinä pitkällä hiekkarannalla ja olo oli kuin ulkomailla. (lukuunottamatta pientä viileää tuulenvirettä) Kylpylä oli kai juuri remontoitu tai osittain remontissa, ja näytti kyllä aikas hianolta, mm. ihana ulkoallas auringonlaskussa... Illemmalla oltiin syömässä hotellin aulassa iltapalaa. Siellä oli kaunis valkoinen flyygeli, ja soittelimme sitä hiukan pikkuveljen kanssa. Myöhemmin soittamaan tuli myös taitavampi osaaja, ja oli aivan mahtavan kuuloista! Siitä oli sitten mukava mennä nukkumaan.

Matkaseuraani. Huomioikaa myös Lego Bionicle-reppu ja Star Wars-peli!

Yyteri.

Lauantaina ajettiin sitten Porin keskustaan shoppaamaan. Taas ihana ilma, ja päälläni oli Seppälän suloinen sini-valko-raidallinen, kellohelmainen, ja "Peter Pan-kauluksinen hihaton mekko (näkyy hiukan tuolin selällä kahdessa ensimmäisessä kuvassa). Siitä ei löydy nyt valitettavasti tarkempia kuvia. Mutta Porin Ginatricotista löytyi ihastuttava toppimekko, ja tässä kuva siitä:


Kotiin päästyäni väsäsin pikaisesti kahdelle kaverilleni synttärikortit, ja lähdin sen jälkeen polkemaan synttäripaikalle. Oli hauskaa, tehtiin kasvonaamioita ja syötiin paljon. Naminam.

Tänään katseltiin kavereiden kanssa ranskalainen Amelie, ehkä yksi kauneimmista elokuvista, mitä oon nähnyt. Niin kekseliäs ja suloinen, oii...

Heipodei hanit ja jaksamista viimeisille kahdelle viikolle ennen lomaa!

xoxo Vilma

P.S. Taas yksi ihanuus H&Mn sivuilta!


3 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Moiii!

Mäkin oon käyny tuolla Yyterin rannalla, se on aiva älyn ihana<3
H&M:ltä löytyy kaikkea yllättävää!

Sonja

Christa kirjoitti...

EI helkkari sulla on ihana panneri !! :D siis oikeesti, toi on tosi hieno!<3

vilmamliv kirjoitti...

1. niimpä!:D
2. kiitoskiitos, väsäsin sitä joskus yöllä. oon itekkin aikas tyytyväinen!:D