torstai 20. toukokuuta 2010

hey soul sister!Jiihaa! Voitettiin just äitin kanssa 6 lippua Sex and the City 2n ennakkonäytökseen. Äiti luki Annasta, että tänään pitää lähettää tekstiviesti klo 17 osallistuakseen arvontaan. Mentiin sitten ideaparkiin ja molemmat tuijotti kelloa ja kun näytöllä näkyi 17.00, lähti liikkeelle äitiltä kaksi ja multa viisi viestiä. Ja sitten tuli molemmille viestit "onnaksi olkoon olette voittaneet arvonnassa..." ja tullettaminen alkoi. Jännitystä elämään.


Ja toinen ilosanoma: Tänään oli mun viimeiset kokeet kasiluokalla, hallelujaa! Enää pitäis tehdä pari ryhmätyötä ja projektia... Mutta ei enää päntäämistä, ja 16 päivää lomaan! 

Käväisin eilen taas pitkästä aikaa spinningissä. Siellä oli uusi vetäjä, joka oli aivan mahtava! Illalla oli todella tehokas olo, sillä olin vielä ennen 55 minuutin polkemista ollut salilla noin 30 minuuttia. Ja pyörällä kotiin. 

 Tänään sain koulusta kotiin kolme kappaletta kässätöitä, tässä kuvat ja selostukset niistä:

Mekko: yläosa trikoota, helma satiinia ja "vyö" paljettinauhaa. Ainekset Eurokankaasta.

 Laukku: valmistettu karkkipapereista (Fazer Marjanne suklaakonvehdit), sisällä satiinivuori. Ainekset joulun karkeista ja koulun tarvikkeista.

Rusetti: satiinista, alla tukikangas. Kiinnitys hakaneulalla. Ainekset koululta.

Aivan mahtava päivä muutenkin tänään, sillä paahduttiin ruotsintunnilla ulkona auringossa ja ostin ideaparkista ihanat synttärilahjat kavereille. Tässä kuvat niistäkin, toivottavasti ette lue blogiani!

Molemmat korut Accezzorice. Lisäksi molempiin lahjoihin kuuluu söpöt korvikset ja kortti. Ja lahjapakettina toimivat omin käsin väsätyt glitterillä ja paljeteilla vuoratut pienet sydänrasiat.

Suloista lomanodotusta for you!

Love, Vilma

P.S. Söin äsken vaniljajäätelöllä ja marengilla täytettyä appelsiinia, jamii!

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

hahaaa mä luin ton kirjotuksen ennen synttäreitä, mutta ne kuvat ei näkyny ni sit en tienny :DDd

vilmamliv kirjoitti...

ihihihihi :D