tiistai 6. huhtikuuta 2010

oops, i did it again.

Moi. Tulin juuri Bodyjam:sta, ja oon edelleen vakuuttunut. Mahtava laji. Tuossa viikonloppuna syntyi taasen "pienoinen" vaatekriisi kun oltiin menossa ravintolaan syömään, ja piti pukea "puolijuhlavaa" päälle. Pitkän pohdinnan ja panikoinnin jälkeen selviydyin viimein. En ehtiny ottaa asusta kuvaa mutta selitän sen sitten, elikkä päälläni oli luonnonvalkoinen trikoomekko, vaaleanharmaat legginsit, tummemman harmaa, pitkä villatakki, luonnonvalkoinen kirpparilaukku sekä valko-vaaleanpunainen kukka korvan takana. Naamaan laiton hiukan ripsaria, mutta sitäkin enemmän poskipunaa. Asu oli keväinen, raikas ja "puolijuhlava", tottakai.
Koulu alkoi siis tänään loman jälkeen. Heräsin yllättävän helposti ja olin ylienerginen koko päivän ja hekottelin kaikelle. Koulun ja kuntoilun jälkeen pistäydyin UFF:ssa. Löysin ihastuttavan nahkamekon, josta saisi lyhentämisellä (+kesäkunnolla) upean luomuksen. "Klubikortilla" siitä sai vielä muutaman euron alennuksen, joten loppuhinta oli vain vähän päälle kympin. Ajattelin, että voisi alkaa ostelemaan kankaita aina UFF:lta, sen verran halpaa siellä on.

Eli en tavallaan oo rikkonut shoppauslakkoani, koska en ostanut sinänsä vaateita, vaan kangasta, josta teen jotain uutta... Mitä selitystä!

Love ya, Vilma

Ei kommentteja: