torstai 29. huhtikuuta 2010

ooh baby it's raining.


Hyi kamala tosi masentavan näköistä ulkona. Ja huomenna pitäisi löytää se vappufiilis... No, pukeudutaan sään mukaan ja silleen. Ajattelin ehkä testata huomenna meiltä varastossa lojuvaa pinkkiä sadetakkia, sopisi ainakin hyvin päivän teemaan. Ja muffinssilaukku pääsee ainakin ensimmäistä kertaa käyttöön! Yritän saada vielä viikonloppuna aikaan hiukan pidemmän postauksen aikaan vapusta ja sensellaisesta. Mutta tässä kuvia tältä päivältä:


Ah, trendi tupsahti tänään postilaatikkoon!


Suunnitelmanani oli ostaa samanlainen pallo, mitä halusin aina pienenä (pinkki poni tai delfiini), mutta meille ehdittiin jo ostaa tuollainen. Eiköhän se kelpaa!


Päivän asu: farkkupaita Ginatricot, musta toppi, sukkahousut H&M ja nahkahame itsetehty, tuli valmiiksi tänään. Tuunasin sen siis UFFista löytämästäni pitkästä hameesta lyhentämällä. Sidoin ylimääräisen nahkasuikaleen vyöksi vyötärölle.


Btw huomasin hetki sitten, Suomen huippumalli haussa-ohjelman Anna ja Asher Book ovat mielestäni häkellyttävän samannäköiset. En tiedä, mitä mieltä muut ovat, mutta heti kun näin Annan telkkarissa, välähti tuo Famesta tuttu heppuli mieleen.

Hurjaa vappua!

xx Vilma

1 kommentti:

PUSSAUSKOPPI kirjoitti...

Nuo legginssit on aivan mahtavat! Voi kun olisin itsekin ne tajunnut ostaa. :)