sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

jumble sale day.


Tänään oli sitten se odotettu kirppispäivä! No itse olin kyllä riparitapaamisessa, mutta poljin sieltä suoraan keskustorille. Mun myyntijutut oli siirretty äidin peräkonttipaikalle, koska pyöräpaikka oli kolkko ja eristyksessä. Päivän asu: punainen villatakki, siniset farkkulegginsit ja valkoinen perustoppi.


Ulkoasu: vaalea takki (valitettavasti samanlainen tulee vastaan kaikkialla), harmaa kauluri, feikki-banit, valkoiset tossut ja The Baseballs-kassi.


Kun pääsin paikan päälle, kangaskasseista oli myyty ainakin kymmenen ja t-paitojen parhaimmisto oli jo hävinnyt. En jäänyt myymään siihen, sillä meillä oli myymässä jo kolme muuta. Lähdin kiertelemään. Löysin kaksi ihastuttavaa vaatekappaletta: valkean salsahameen ja tummansinisen kukkamekon, joka oli kuulemma "aito ranskalainen." Hintana molemmilla yhteensä kai 5 euroo. Ajattelin tuunata hiukan molempia, sillä salsahameesta saisi söpön mekon ja kukkamekko muuntusi hameeksi, sillä sen koko on 140 cm.


Käväisin myös Indiska:ssa ja H&M:ssä, kun ne siinä lähistöllä olivat. Ensimmäisessä pysyin vielä tiukkana lakkoni suhteen, mutta toisessa sorruin ostamaan sukkahousut. Mutta säästin tavallaan, sillä ensin aijoin tehdä värikkäät legginsit ite, kunnes huomasin, että sukkisten osto tuli paljon halvemmaksi... Mutta nyt lakko taas jatkuu!


Kun pääsin kotiin, olin aivan jäässä. Jo aamulla mua huimasi ja oli nuha ja kaikkea muuta riesana... Ryntäsin äkkiä sisään, lämmitin kaakaon ja istuin koneen ääreen. Jo tuli parempi olo!


Hehee löysin kaapista äsken ihanan vanhan vyön...


Ihastuttavaa päivänjatkoa kaikille.

xoxo Vilma

4 kommenttia:

marshmallow kirjoitti...

oot nätti :---) ja ihana toi baseballs kassi!

vilmamliv kirjoitti...

kiitti :D joo äiti toi sen joskus ku se oli keikalla :)

tilDaa kirjoitti...

aaa sul on on ihana blogi ! Löysin äske ja oon jo nyt ihan koukussa, tykkään sun tyylistä :) itekki tykkään kaikist kirppislöydöistä ja tuunaamisesta jne.
ps. sul on ihana huone ;)

http://in-the-spotlight-with-tilda.blogspot.com/

vilmamliv kirjoitti...

kiitoskiitos! toi huone on aina vähä sotkus mut nojoo... :D :P