sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

by bike, always.


Oi mikä viikonloppu! Lauantai-aamuna mä lähdin lenkille ja aurinko paistoi ja kaikki oli ihanaa. Gaga soi korvissa. Lenkkiasuni: H&M:n huppari, pinkki toppi, legginsit ja paljettipanta.

Kotiin päästyäni pyöräilin Nekalan Löytöliiteriin. Ihanaa! Tuli muistoja mieleen jo pelkästä paikan hajusta, sillä pienenä käytiin perheen kanssa aika usein siellä. Ostin 17 kangaskassia, tusseja ja hakaneuloja, sillä sain inspiksen sitä kirpparijuttua varten. Ajattelin siis tehdä vanhoista leluista koruja ja maalata kangaskasseja. Tervetuloa vaan ostelemaan! Pyöräilin Nekalasta sitten keskustaan ja sieltä kotiin. Tuli pyöräiltyä siis aika paljon, sillä eksyin vielä matkalla. 
Eilisen asu: harmaat legginsit, H&M:n iso ruutupaitis ja kukka hiuksissa

Tänään menin siinä keskipäivän jälkeen Bodystep:iin. Oli kivaa! Ja varmasti tehokasta. Sieltä poljin kiireessä Hakametsän jäähallille Tapparan Taitoluistelijoiden kevätnäytöstä katselemaan. Olo oli sinne mennessä kuin Liisa Ihmemaassa-elokuvan kiireisellä kanilla. Sieltä poljin vielä kotiin, ja pääsin juuri äskettäin vasta ensimmäistä kertaa koneelle koko viikonloppuna! Huhhuh, tuli ainakin viikonlopun kuntoilut kuntoiltua. Huomenna varmaankin lihakset kipeinä.Päivän asu: valkoinen löysä pitkähihainen, tummansiniset farkut, pitsitoppi pitkähihaisen alla ja paaaaljon helmiä.
xoxo VilmaP.S. Äidin varastoista löytyi vanhoja laukkuja, jotka jo meinattiin heittää pois.


Ei kommentteja: